Inzerce volných pracovních míst
Změněno: 09.04.2024 v 04:00 ID: 15560614

Požadovaná profese: Chovatel zvířat / pozice:
- všeobecný chovatel
-akvarista

Pracovní úvazek: 100%

Pracovně právní vztah: Hlavní pracovní poměr, DPP/DPČ

Minimální stupeň vzdělání: středoškolské vzdělání s maturitou (podmínka), vystudované obory blízké jsou výhodou (speciální chovy, škola veterinární, zemědělská aj.). Od kandidátů na pozici akvaristy požadujeme již vlastní zkušenosti a znalost problematiky chovu ryb a jiných akvarijních živočichů! Jazyková vybavenost (angličtina, němčina) a práce s PC jsou výhodou. Absolventi s titulem Bc. v daných oborech rovněž splňují kritéria. Práce však zahrnuje činnosti těžšího manuálního charakteru. Při nesplnění požadavku na středoškolského vzdělání ukončené maturitou je ze zákona povinnost zařazení do 4. platové třídy

Jiné nutné požadavky: s ohledem na vysokou odbornou náročnost a práci s ohroženými druhy živočichů požadujeme flexibilitu, vysoké nasazení a schopnost pracovat v pracovních kolektivech. Jedná se o fyzicky náročnější práci. Pracovní doba (předem zahrnuta v harmonogramu) zohledňuje nutnost trvalé péče o zvířata (zahrnuje tedy víkendy a státní svátky), a je různá během roku v závislosti na ročním období (7, 8 nebo 9 hodin).

Nabízíme: mimořádně zajímavou práci se zvířaty, možnost dále se vzdělávat a odborně růst, nabízíme možnost podílet se na rozvoji Zoo Ostrava.

Platové podmínky – viz také platové tabulky a třídy státních zaměstnanců - platy hrazené z veřejných financí jsou zcela určeny tabulkami dle Nařízení vlády č. 300/2019 Sb. Příloha č.1

Příklady :
plat. tř. 7, stupeň 1 (stupně jsou dány délkou praxe, stupeň 1 je bez praxe) – 18 680,-Kč
plat. tř. 7, stupeň 7 (praxe 9 let) 21 420,-Kč
plat. tř. 7, stupeň 7 (praxe 15 let) – 22 930,-Kč
plat. tř. 7, stupeň 12 (praxe - strop) – 27 260,-Kč
plat.tř. 4, stupeň 12 (praxe - strop) – 21 750,-Kč

K tomu je možnost připočtení osobního ohodnocení až do maximální výše 50% tarifního platu, avšak pochopitelně s ohledem na zapracování, pracovní zkušenosti a nasazení.

Benefity:
1. Týden dovolené navíc (5 týdnů)
2. Zajištěno stravování v rámci zoo
3. Příspěvek zaměstnavatele na stravování
4. Odměny při pracovních výročích
5. Výhody pro blízké v rámci nejbližší rodiny
6. Otevřený přístup k odbornému a profesnímu rozvoji a růstu (dáno pracovitostí a chtěním zaměstnanců)
7. Možnost zdarma získat referenční zkoušky a řídit služební vozidla v rámci služebních cest v ČR a zahraničí (podmínkou je řidičský průkaz třídy B)
8. Možnost zdarma získat další zkoušky či certifikáty (například přepravce zvířat, odborné studium, jako je například SVOPAP aj.)
9. Možnost reprezentovat Zoo Ostrava na odborných mítincích v ČR i v zahraničí (dáno schopnostmi zaměstnanců)
10. Stejnokrojové vybavení

Přihlášky s životopisem, prosím, zasílejte nejpozději do 22.4. do 15:00 hodin na e-mailovou adresu prace@zoo-ostrava.cz.

Termín výběrového řízení: úterý 23.4.2024 v 8 hodin v Zoo Ostrava. Pozvánka (potvrzení účasti) Vám bude zaslána v odpovědi na Vámi zaslaný životopis e-mailem. Výběrové řízení proběhne ve dvou kolech. První kolo je formou písemnou testu. Po vyhodnocení a vyzvání uchazečů bude následovat druhé ústní kolo výběrového řízení.

V případě nesplnění požadavků na vzdělání a způsobilost si s ohledem na časové možnosti vyhrazujeme právo na takovéto přihlášky nereagovat!



Obor činnosti: Ostatní nabídka práce Typ: Zaměstnavatel Vzdělání: Střední

Kontakt

  • Ostrava - Michálkovice (715 00)

Další podobné inzeráty: